Com guanyar diners reals en línia de manera fàcil

Els esquemes d’enriquir-se ràpidament existien molt abans de l’arribada d’Internet, però avui en dia són encara més habituals. Qualsevol persona amb un ordinador portàtil i connexió a Internet pot presentar-se com a milionari fet a si mateix, i tots estan ansiosos de compartir el seu secret.

Tot i que és bo tenir una bona quantitat d’escepticisme, hi ha maneres d’obtenir ingressos reals a Internet. Vegem alguns mètodes provats i veritables per guanyar diners en línia.

Considereu la vostra experiència

Milions de persones guanyen diners treballant amb plataformes i empreses en línia; no hi ha cap raó perquè no puguis ser un d’ells. Internet encara està obert per a oportunitats remotes, ja sigui que busqueu afluències esporàdiques de diners o un ingressos secundari fiable.

La vostra empresa per guanyar diners pot ser pràctica (és a dir, rendible) o creativa (i, per tant, més arriscada). Potser tens una passió o experiència que pot atraure altres persones. Un cop us hàgiu centrat, considereu la millor manera de representar aquest tema en línia.

Fes-te autònom

Ets un productor de contingut o un dissenyador gràfic dotat? Tens problemes seriosos de consultoria? Qualsevol d’aquests talents és altament comercialitzable com a autònom. La programació, el disseny web, el màrqueting, l’entrada de dades i la redacció són tasques populars que es poden aprofitar com a autònom.

La millor manera de desenvolupar les teves habilitats com a autònom és mirar els mercats de treball autònoms, com ara Fiverr i Upwork . Es tracta de borses de treball massives on professionals amb una varietat d’habilitats poden guanyar diners donant un cop de mà a les empreses. Moltes persones utilitzen aquests serveis com a esforç secundari, mentre que els autònoms dedicats poden guanyar-se la vida d’aquesta manera.

Treballeu amb Mechanical Turk d’Amazon

Mechanical Turk d’Amazon és un altre servei en què les empreses subcontracten feines ocasionals. La majoria d’aquestes oportunitats impliquen tasques tecnològiques de fons repetitives, com ara etiquetar imatges, investigar detalls de dades o transcriure àudio.

El vostre “empresari” per a cada feina us dictarà el preu i us pagarà després que hagin confirmat que la feina s’ha completat. Malauradament, aquest procés pot trigar diversos dies i de vegades els treballadors són estafats. Consulteu el fòrum MTurk Crowd o un subreddit relacionat per obtenir més informació sobre maneres d’evitar llistes de llocs de treball incomplets.

Comença un bloc

Els blocs poden semblar que existien en una bombolla a mitjans dels anys 2000, però continuen ajudant la gent a guanyar ingressos. Podeu crear el vostre lloc web des de zero o utilitzar programari sense codi (com Blogger i WordPress) per ajudar-vos a dissenyar un lloc web en qüestió de minuts. O bé, podeu passar pel propi bloc i utilitzar el mateix enfocament amb YouTube, Instagram o altres plataformes de xarxes socials.

Qualsevol bloc pot guanyar diners, encara que no tinguis productes digitals o físics per vendre. Tot el que necessites és un enfocament que puguis crear una comunitat de lectors al voltant. Després d’això, les associacions de marques, els enllaços d’afiliats i les xarxes de publicitat es converteixen en mètodes amb els quals podeu obtenir ingressos.

La vostra inversió en un bloc només pagarà un cop hàgiu establert el vostre nínxol. Com que això pot trigar una estona, és una bona idea assegurar-se que us apassiona el tema. Google AdSense no té requisits mínims de recompte de visualitzacions, de manera que encara que el vostre bloc només rep un parell de visites al dia, veureu alguns ingressos.

Publicar un llibre electrònic

Potser sempre has volgut escriure i publicar un llibre. Per què no complir aquest somni mentre guanyes diners? Mai no ha estat més fàcil ni més barat publicar-se un llibre, i molt menys vendre’n! Recursos com Kindle Direct Publishing, PublishDrive i Apple Books d’Amazon faciliten la venda del vostre treball escrit.

L’autopublicació pot ser gratificant, però és rendible? Tot depèn del teu llibre! Escollir un tema de nínxol ajudarà a la vostra obra mestra a evitar la competència i, per tant, guanyar lectors. Més enllà d’això, el percentatge de drets d’autor que guanyeu amb les còpies venudes del vostre llibre variarà en funció del vostre preu al detall i de les unitats venudes.

Converteix-te en un comerciant Etsy

Etsy és un mercat en línia dedicat a la venda i compra de béns. Normalment, les compres giren al voltant de joies fetes a mà, roba feta a mida, objectes de col·lecció i art visual. La plataforma en línia és molt popular i fàcil d’utilitzar.

Si ets un artesà que li agrada fer o col·leccionar coses interessants, un compte d’Etsy pot convertir la teva passió privada en un negoci rendible. Voleu crear un pressupost (tenint en compte els costos d’embalatge, papereria i enviament) abans de decidir quant val la vostra mercaderia.

Ensenya anglès o tradueix

Els parlants d’anglès no necessiten més que un ordinador, connexió a Internet i un certificat TESOL / TEFL per ensenyar anglès com a segona llengua. La formació de certificació pot trigar fins a sis setmanes. Un cop us hàgiu graduat d’un programa reconegut, podeu començar a guanyar entre 10 i 40 dòlars per hora , depenent del vostre nivell d’experiència.

Parlar un segon idioma pot duplicar les teves possibilitats de guanyar diners en línia. La traducció és una habilitat poc servida en el món empresarial, ja que permet que un petit percentatge de treballadors autònoms s’aprofiti de la feina. Si sou bilingües amb fluïdesa, una gran quantitat de treballs de traducció podria estar disponible en línia. Tingueu en compte que les empreses posaran a prova les vostres habilitats de traducció abans de contractar-vos.

Enquestes en línia completes

Les enquestes en línia van ser una de les primeres maneres de guanyar diners ràpidament durant els dies de connexió telefònica a Internet, i encara són populars! Diversos llocs web i aplicacions continuen intercanviant diners en efectiu per enquestes, tot i que algunes opcions ofereixen targetes de regal i crèdits.

A diferència de les oportunitats esmentades anteriorment, aquestes enquestes no poden generar ingressos importants. La majoria de les empreses d’enquestes només us pagaran més de 2 dòlars per hora , i això és si la vostra demografia particular compleix els requisits. Això no dissuadeix les persones que tenen temps i opinions per oferir, però és més un passatemps que una feina.

Coneix les teves opcions

Hi ha innombrables maneres de guanyar diners en línia, però el que sigui més fàcil dependrà dels vostres punts forts. Als creadors de contingut diligents no els importarà construir la seva marca abans que sigui rendible, mentre que els treballadors autònoms poden veure com s’acumulen els seus ingressos mitjançant petites feines.

Aquest article presenta alguns mètodes provats, però rasca la superfície de les oportunitats disponibles en línia. Dedica una estona a investigar les teves opcions, ja que les feines van des de convertir-te en assistent virtual o tutor fins a consultor de xarxes socials. Somia en gran i guanya diners a casa!

Share this post