Idees provades per a petites empreses que no requereixen molts diners

Les persones que tenen idees brillants solen evitar iniciar un negoci. Però perquè? En molts casos, els preocupa agrupar tots els seus fons disponibles en una idea que no es vendrà. Afortunadament, aquestes altes apostes ja no són necessàries en el món empresarial actual.

Si esteu interessats a trobar un enrenou secundari, aquí teniu idees provades per a petites empreses que podeu començar amb pocs diners o gens.

Converteix la teva idea en un negoci

Hi ha dues coses essencials que necessiteu perquè la vostra idea es transformi en una petita empresa rendible. En primer lloc, heu d’apassionar-vos amb el que es basa la vostra empresa. Tant si veneu joies en línia com si teniu un servei de reparació, és fonamental que us agradi fer-se amb comptes o eines.

En segon lloc, hauríeu d’investigar aquest model de negoci. Fes una ullada al teu mercat i què està fent la teva competència. A més, tingueu en compte les tendències actuals i feu una pluja d’idees en què podeu oferir alguna cosa únic. Les empreses d’èxit troben un nínxol que no s’ha aprofitat.

Finalment, un cop la llavor d’una idea s’hagi convertit en un pla de negoci, sabràs quin és el teu producte, quant costarà, on el vols vendre i com planeges comercialitzar-lo.

Venedor en línia

Potser la manera més popular d’iniciar un negoci avui dia és fabricar i vendre productes en línia. No necessiteu molts diners en efectiu inicial, sempre que tingueu alguna cosa per vendre. Diversos mercats estan desitjant ajudar-vos a tenir èxit. Alguns llocs de comerç electrònic cobren una reducció de la venda (com Amazon i eBay), mentre que altres cobren una tarifa de plataforma.

Molts venedors en línia que tracten roba, objectes de col·lecció o troballes de botigues de segona mà utilitzen Facebook Marketplace, Alibaba i eBay per als seus propòsits. Tanmateix, si voleu crear una marca i vendre productes únics, potser preferiu un servei mensual com Etsy.

Drop Shipping

Un negoci d’enviament directe és ideal per als empresaris amb problemes d’efectiu. Bàsicament, creeu una plataforma de comerç electrònic per vendre productes, però no són els vostres. De fet, ni tan sols cal tenir cap inventari, ja que s’envien directament des del fabricant.

Bàsicament, guanyeu una retallada de cada venda. Això pot ser molt rendible si les vostres habilitats es troben en màrqueting i ofereixen un lloc atractiu perquè els clients gastin diners. Tanmateix, l’enviament directe pot ser un mercat altament competitiu , de manera que primer voldreu fer la vostra investigació.

Escriptor i editor autònom

Moltes empreses busquen escriptors i editors amb talent per crear contingut per als seus productes. Si et consideres un mestre de paraules, pots treballar com a autònom i obrir una petita empresa. Pot trigar una mica a crear les vostres credencials, però aquesta és una posada en marxa molt assequible.

Esdevenir un escriptor autònom requereix poc més que l’ordinador i la connexió a Internet que ja utilitzeu. A més, les borses de treball en línia com Fiverr i Upwork s’especialitzen en oportunitats d’autònoms, de manera que podeu passar ràpidament d’una oportunitat a una altra. Tingueu en compte que aquests serveis cobren una tarifa per cada xec de pagament guanyat.

Assistent o consultor virtual

Vivim en l’adveniment dels rols virtuals. A mesura que aquestes feines remotes es fan més habituals al món empresarial, els autònoms estan trobant noves maneres d’expandir les seves startups. Els assistents virtuals duen a terme les responsabilitats d’oficina d’una empresa com si estiguessin asseguts a la recepció, però realment estan a casa. En aquesta funció, respondries trucades, treballaràs amb horaris i arxivaràs tràmits.

Els consultors, d’altra banda, operen en alguns sectors diferents. Els consultors altament qualificats poden oferir la seva experiència “virtual” en els camps de negocis, recursos humans, xarxes socials o finances. Si teniu coneixements, no necessiteu cap fons per començar.

Ajuda a la teva comunitat

Les startups assequibles no es limiten només a Internet! Si desitgeu una petita empresa que us involucri a la vostra comunitat, hi ha una varietat d’opcions que requereixen pocs diners o qualificacions. Per exemple, podeu obrir un negoci de guarderia o de passeig de gossos. Per contra, podeu iniciar un servei de neteja de la casa, cura de gespa o bugaderia, sempre que tingueu els subministraments i els electrodomèstics.

Ser fiable, fiable i amable és encara més important quan dirigeixes una petita empresa orientada al client. La vostra personalitat pot impulsar o enfonsar la vostra nova empresa, així que tingueu en compte la quantitat d’interacció cara a cara que realment voleu.

Tutoria

Tens experiència en algun estudi en concret? Podeu desenvolupar un negoci de tutoria basat en la programació d’ordinadors o una assignatura a l’escola. Aquesta posada en marxa assequible es pot convertir en un negoci rendible a mesura que registreu les hores de client i obteniu certificacions. A més, podeu trobar clients de manera local o remota.

Ets cantant o músic consumat? Si és així, podeu comercialitzar aquests talents als futurs estudiants. Com que els vostres clients no necessàriament treballaran des d’un pla d’estudis escolar, aquest tipus de tutoria pot requerir que planifiqueu les vostres pròpies classes i compreu partitures.

Ensenyar anglès

Potser no penseu que teniu habilitats per al mercat, però fins i tot l’idioma que parleu es pot monetitzar! Ensenyar anglès com a segona llengua és una manera fiable d’obtenir ingressos, sobretot si sou un bon comunicador.

Per descomptat, haureu d’obtenir la vostra certificació TESOL o TEFL. TESOL és necessari per ensenyar anglès a persones que parlen un idioma diferent, mentre que TEFL és necessari per ensenyar en llocs on l’anglès és la llengua estrangera. Els cursos intensius poden obtenir la certificació en un mes , però qualsevol dels programes sol trigar uns quants mesos a completar-se.

Troba el teu nínxol

Abans que apareguessin les plataformes de mercat lliure d’Internet, començar un negoci requeria un munt de paperassa, préstecs bancaris i risc. Avui en dia, tot el que necessites és una connexió a Internet i, com hem vist, de vegades ni tan sols la necessites!

Tant si trieu una d’aquestes idees comprovades per a petites empreses com si descobriu una altra cosa, és essencial que investigueu acuradament el vostre mercat. Com més competitiu sigui el camp, més difícil us serà guanyar ingressos. Trobeu la vostra passió, desenvolupeu el vostre nínxol i seràs propietari d’una petita empresa en molt poc temps!

Share this post