Aquí teniu les petites empreses de les quals podeu treure profit a casa

Mai hi ha hagut un millor moment per iniciar un petit negoci des de casa. Tant si convideu clients a la vostra residència com si treballeu de forma remota des d’un ordinador portàtil, les oportunitats de connectar i comercialitzar les vostres habilitats són infinites.

En un moment en què es poden fer tantes feines de forma remota, la pregunta és: quin tipus d’inici t’agradaria dirigir? Els empresaris experts han iniciat aquestes petites empreses des de casa, i tu també pots!

Entrenador de vida

Algunes persones poden superar els obstacles personals i professionals millor que altres. Si heu demostrat el vostre coratge superant reptes, potser voldreu ajudar els altres a fer el mateix com a entrenador de vida. Els entrenadors professionals també s’estan convertint en un camp de treball legítim, ja que els canvis laborals són cada cop més habituals. El salari mitjà anual d’aquest tipus de treballs és de 60.510 dòlars.

Haureu de tenir grans habilitats de comunicació i un historial d’èxit demostrat per sobresortir en qualsevol d’aquests camps. Les professions d’entrenador de vida i coach de carrera s’estan tornant molt populars, amb innombrables certificacions que s’ofereixen a un preu en línia. Compte amb els estafadors i les empreses falses.

Tenedor de llibres

Les empreses subcontracten cada cop més les seves necessitats de comptabilitat, la qual cosa és una gran notícia per a qualsevol persona que vulgui treballar des de casa. Els professionals de la xifra de números poden desenvolupar un negoci domèstic especialitzat en comptabilitat financera, de gestió o de costos.

Tot i que és útil tenir experiència prèvia en comptabilitat, podeu iniciar el vostre negoci autònom des de zero. Tanmateix, haureu de presentar tràmits per formar una societat de responsabilitat limitada (LLC). Un cop hàgiu acabat aquest procés, podeu crear una llista de clients i guanyar més de 41.166 dòlars anuals .

Propietari de la botiga en línia

Si la moda és el teu fort, per què no obres la teva pròpia botiga de roba? No hi ha pressa per obrir una botiga de maons i morter quan podeu dirigir un negoci amb èxit des de casa. Tenir un ull acurat per a les xarxes socials i el màrqueting us pot ajudar a generar interès al voltant de la vostra línia de roba.

No importa si feu la vostra pròpia roba o si feu una col·lecció moderna de fils trobats. Sempre que tingueu fe en el vostre sentit de la moda i trobeu una plataforma de mercat que complementi la vostra marca, podeu enviar productes a tot el món. De mitjana , els propietaris de botigues en línia guanyen 6.013 dòlars al mes.

Paisatgista

Saber com retallar, manicurar i tallar espais verds és un conjunt d’habilitats valuoses. Si us enorgulleu molt de les vostres habilitats, per què no obre un negoci de paisatgisme? Moltes persones de la vostra comunitat no tenen temps, talent o equipament per mostrar els seus jardins, però estan disposats a pagar algú perquè llueixi bé.

Pots començar amb el que saps i ampliar els teus serveis al llarg del temps. Els principiants solen guanyar uns 27.300 dòlars anuals, mentre que els paisatgistes experimentats poden guanyar més de 40.000 dòlars anuals . Finalment, el vostre servei de jardineria podria incloure serveis de tala d’arbres, mulching i poda manual. La formació formal en algunes d’aquestes àrees us pot ajudar a aconseguir clients més selectius.

Propietari de la guarderia

Hi ha una raó per la qual les guarderies domèstiques existeixen des de fa segles: la demanda de guarderia no ha minvat mai! Dit això, la responsabilitat de vetllar pels nens ha augmentat dràsticament . Aquesta professió requereix molts més tràmits i costos d’inici. Haureu d’obtenir la certificació de primers auxilis i RCP i llicència per executar aquesta instal·lació a casa vostra.

Tota aquesta certificació val la pena, però, ja que els propietaris de guarderies cobren un salari mitjà anual de 32.161 dòlars. Per descomptat, el vostre sou es reflectirà en quants nens podeu allotjar, ja que el 10% superior guanya 45.000 dòlars anuals.

Tyler OlsonVenedor NFT

Els NFT (o fitxes no fungibles) són fitxers digitals que contenen obres d’art i un testimoni únic que demostra l’autenticitat de l’art. La tendència és una manera moderna de vendre i posseir obres d’art perquè aquestes fitxes redueixen la pirateria i el frau a Internet. Millor encara, pots participar en l’acció des de casa!

Si no en sabeu gaire sobre la tecnologia de la criptomoneda o de la cadena de blocs, aquesta és una gran oportunitat per preguntar-li a aquest amic que s’està morint de ganes de parlar-ne. El més important, investiga els principals mercats de NFT (com Foundation , OpenSea i SuperRare ) per veure com els altres artistes promocionen el seu treball.

Propietari d’impressió sota demanda

Un servei d’impressió sota demanda us permet vendre dissenys que heu creat en una varietat de productes de marca blanca. Un cop us acompanyeu amb un proveïdor, podeu deixar la vostra empremta a tasses, sabates, roba, fundes de telèfon, mantes i coixins!

Aquest servei és una opció popular entre els propietaris de negocis domèstics perquè no us haureu de preocupar per l’inventari o l’enviament; com l’enviament directe, aquesta és la feina del proveïdor. La clau de l’èxit en un negoci d’impressió sota demanda és crear productes de nínxol per a un grup demogràfic poc atès. Els salaris d’impressió sota demanda per treballar des de casa oscil·len entre 2.666 i 5.833 dòlars al mes.

Guarderia de mascotes

Si la dita és certa que “les mascotes són els nens nous”, per què no centrar el vostre negoci a casa als vostres amics peluts? La cura de mascotes no guanya un gran sou ( aproximadament 25.000 dòlars anuals), però els amants dels animals no es queixen dels avantatges.

A més de passar l’estona amb gossos o gats durant tot el dia, s’espera que els cuidadors de mascotes alimenten, facin el netejar, passegin i proporcionin atenció general a les mascotes dels seus clients. Tenir accés a un pati, així com a un espai interior per a una gossera, ajudarà molt a fer funcionar un negoci a casa amb èxit.

Més beneficis que riscos

Hi ha avantatges i inconvenients relacionats amb qualsevol de les professions esmentades anteriorment. Un negoci domèstic pot alterar la vostra vida privada de maneres inesperades o resultar ser una empresa solitària. Dit això, els beneficis potencials d’aquests plans de petites empreses superen els riscos.

Podeu crear el vostre negoci sense insistir en costos indirectes ridículs (com ara un lloguer comercial o tarifes d’emmagatzematge). A més, podeu optar per a determinades deduccions fiscals operant des de casa, especialment si teniu un espai d’oficina independent per al vostre negoci. Finalment, podeu controlar quant de temps i esforç voleu dedicar a aquesta empresa, de manera que no interfereixi en la vostra vida personal. Seguir la teva passió podria acabar oferint-te la millor feina de sempre!

Share this post