Els principals comptes d’estalvi d’interès per al 2023

Cada vegada que arriba l’any nou, és natural començar a pensar com podeu optimitzar les vostres finances. Un compte d’estalvi d’alt rendiment és un pas fonamental per al creixement financer i la llibertat a llarg termini. Si ja en tens un, genial. Tanmateix, sempre és bo buscar institucions que puguin tenir millors opcions que el vostre banc o cooperativa de crèdit actual.

El coneixement financer sovint requereix saltar a una nova oportunitat, fins i tot si això vol dir allunyar-se del que coneixeu. També és possible que estigueu buscant dividir els fons. O potser finalment teniu prou diners addicionals per estalviar-ne per primera vegada a la vostra vida. Tots dos són perspectives emocionants!

Volem ajudar-te a fer el primer pas en la teva recerca per estalviar més i estalviar de manera més intel·ligent. Aquesta és una llista ràpida dels comptes d’estalvi d’interès més importants als EUA ara mateix. Tampoc no ens basem només en el rendiment percentual anual (APY). Tot i que l’APY és important, no és l’únic factor important quan confieu diners a un banc. En compilar aquesta llista, també hem considerat factors addicionals. Inclouen altres serveis, assegurances de la FDIC, revisions en línia i saldo mínim.

Si us plau, tingueu en compte que ja que els APY poden canviar en qualsevol moment. Tanmateix, aquestes xifres s’extreuen de les principals institucions financeres a partir de gener de 2023.

Ally Bank

 

Ally Bank ve amb un nom menys conegut però amb molta facilitat d’ús. Sense comissions addicionals ni mínims mensuals, us faciliten al màxim emmagatzemar, créixer i accedir als vostres fons. Un APY del 3,30% és altament competitiu amb moltes de les institucions més grans d’aquesta llista. Encara millor, podeu obrir un compte i començar a dipositar el 100% de manera remota. Ally Bank també ofereix la integració d’Amazon Alexa, que us permet moure diners entre comptes només demanant al vostre dispositiu de la suite Alexa. També ofereixen CD, comptes corrents, opcions d’estalvi IRA i assistència remota les 24 hores del dia.

Un possible inconvenient és que Ally Bank no té ubicacions físiques. Per tant, no podeu dipositar diners en un caixer automàtic ni visitar una sucursal. Haureu d’organitzar una transferència bancària d’una altra institució, un dipòsit directe del vostre empresari o enviar un xec físic a les seves oficines a Filadèlfia.

Estalvis d’American Express

 

Amb l’opció d’estalvi personal d’American Express , tens l’estabilitat d’una marca gran i de confiança i un APY del 3,30%. Com que American Express està molt establert, també tenen més per invertir en educació. Trobareu molts articles sobre bones estratègies financeres al seu lloc web. També tenen suport 24/7.

Un altre avantatge fantàstic és que AmEx permet fins a nou retirades al mes. La majoria de les institucions financeres només permeten sis retirades al mes d’un compte d’estalvi. Això de vegades pot dificultar el pressupost de diners en porcions més petites o pagar una despesa inesperada.

Tot i que AmEx és una opció fantàstica per a l’estalvi i el crèdit personals, realment no tenen una opció de verificació funcional. Això és una mica un inconvenient si volíeu una finestreta única per a la vostra banca. Ofereixen targetes de dèbit prepagament, però no les confongueu amb targetes de dèbit vinculades directament a un compte corrent. Si confieu molt en la vostra targeta de dèbit, probablement haureu de duplicar-vos amb un altre proveïdor.

Marcus de Goldman Sachs

 

Marcus de Goldman Sachs és el braç bancari de, ho heu endevinat, la firma d’inversió Goldman Sachs. Ofereixen un compte d’estalvi amb un APY del 3,30%, que equival a les dues entrades anteriors d’aquesta llista. No obstant això, encara és aproximadament 10 vegades superior a l’ APY mitjana nacional actual del 0,33% . Marcus també té CD i opcions de préstec.

Tanmateix, com Amex, us costarà trobar una opció de verificació. Tot i que Marcus facilita l’enllaç amb altres institucions financeres, aquesta opció pot ser la més adequada si obriu un segon compte d’estalvi. Aquest compte és fantàstic si és poc probable que necessiteu accés als vostres diners per a les compres del dia a dia.

LandMark Credit Union

 

Landmark Credit Union és un banc en línia que creix cada dia. Amb tipus d’interès agressius com l’esmentat anteriorment, és fàcil veure per què! Landmark Credit Union ofereix banca en línia i mòbil, i proporciona a cada membre una targeta de dèbit VISA. També estan equipats per oferir préstecs per a la llar, préstecs per a estudiants, préstecs per a automòbils i préstecs personals.

Ara mateix estan oferint als nous clients d’estalvi un sorprenent 7,50% en el seu primer dipòsit de 500 dòlars. Hi ha algunes estipulacions. Els clients nous han de configurar un dipòsit directe qualificat de 250 $ o més. També hi ha una penalització de 100 $ per tancar el compte abans de 90 dies. Tot i així, no ens atrapareu queixant-nos del 7,50% APY!

Webster Bank

 

Els comptes d’estalvi del mercat Save estan assegurats per Webster Bank i ofereixen un 9,18% APY per als clients que vulguin comprometre’s amb un termini de 5 anys. Aprofitar aquest tipus d’interès impressionant és tan senzill com registrar-se en línia, triar l’import del dipòsit, seleccionar una durada de termini i triar una cartera d’inversió.

El vostre dipòsit mai està en risc, però encara obtindreu rendiments impulsats pel mercat que es paguen al final del vostre termini d’inversió preestablert. És un concepte nou que combina els avantatges d’un compte d’inversió i la seguretat d’un compte d’estalvi.

Grup Phoenix Capital

 

Phoenix Capital Group , fundada el 2003, és una empresa d’inversió privada que se centra en el comerç minorista, els restaurants i l’hostaleria. L’estratègia d’inversió de l’empresa amb seu a Boston consisteix en associar-se amb equips directius i treballar per millorar les operacions, reduir costos i accelerar el creixement.

Ofereixen fins a un 12% d’AYP per als clients que estiguin disposats a comprometre’s amb un termini de tres, cinc o set anys. Tingueu en compte que hi ha una inversió mínima de 100.000 dòlars.

La nostra millor elecció: Axos Bank

 

Axos Bank és la segona experiència de banca totalment en línia de la nostra llista. No obstant això, un parell de coses ens estan posant al primer lloc. El compte d’estalvi d’alt rendiment d’Axos té un APY mitjà del 0,61%. Tanmateix, no requereixen un dipòsit mínim per obrir un compte. Això fa que sigui més fàcil per començar a estalviar immediatament. També tenen comptes corrents a l’1,25% APY i comptes empresarials. En general, això els converteix en una millor opció per a qualsevol persona que prefereix fer tota la seva banca en línia en un sol lloc.

No tenen cap ubicació física. Això té tant avantatges com inconvenients. Però amb un gran APY i funcions convenients i avançades que posen els nadius digitals en primer lloc, Axos s’adjudica fàcilment el primer lloc de la nostra llista.

Share this post