S’ha publicat una llista de les 5 millors empreses d’assessorament financer: mireu qui encapçala la llista

Les empreses d’assessorament financer no són només per als súper rics. De fet, són ideals per a qualsevol persona que vulgui fer canvis a les seves finances, evitar mals de cap fiscal o gestionar els seus actius amb prudència.

És un alleujament tenir un assessor d’èxit al vostre racó. Tanmateix, trobar la millor opció pot ser un repte quan hi ha tantes empreses per triar. Fem un cop d’ull a les empreses d’assessorament financer més ben valorades i a com us pot ajudar un assessor financer.

Per què són aquests els millors?

Quan es tracta de les teves finances, només ho farà el millor. Per tant, simplifiquem la cerca centrant-nos en les empreses d’assessorament financer que es celebren de manera rotunda. Però, què fa que aquestes empreses siguin tan grans? En resum, tenen una reputació guanyada amb esforç per oferir rendiments positius als inversors.

En treballar dur per recompensar constantment la fidelitat dels seus clients, aquestes empreses s’han expandit per servir encara més inversors. Ofereixen fons d’inversió i fons negociats en borsa, així com planificació fiscal i gestió d’inversions. Les millors empreses d’assessorament són tan poderoses perquè són una “finella única” per a qualsevol persona que vulgui gestionar millor els seus actius.

Serveis d’assessorament personal d’avantguarda

Vanguard sempre ha estat just amb els seus inversors pel que fa a les comissions, i Vanguard Personal Advisor Services també s’adhereix a aquesta tradició. Per a l’accés il·limitat als seus assessors, només cobren el 0,30 per cent dels actius gestionats amb un compte mínim de 50.000 dòlars.

L’únic inconvenient real és que els inversors han de traslladar tots els seus actius externs a Vanguard. Tot i que aquesta regla pot desconcertar alguns clients potencials, és útil recordar que Vanguard és propietat dels seus clients . Això crea una relació recíproca en la qual l’inversor i l’empresa guanyen diners junts. No hauríeu de preocupar-vos per comissions o tècniques subtils amb Vanguard.

Inversions de fidelitat

Què hi ha en un nom? Bé, en el cas de Fidelity Investments , molta fidelitat (o sí, fidelitat) dels seus clients. L’empresa, que gestiona prop de 4,2 bilions de dòlars en actius, gaudeix d’una enorme satisfacció del client i suport en línia.

No hauria de sorprendre que l’empresa s’iniciés en l’àmbit de la corretatge i els fons d’inversió, ja que continua oferint alguns dels fons d’inversió sense comissions de transacció més competitius. La seva plataforma mòbil molt respectada i els seus recursos educatius estan disponibles per a inversors de tots els nivells, cosa que deixa clar per què els clients de Fidelity Investments són un grup feliç.

Shutterstock

JP Morgan Asset Management

Com un dels quatre bancs principals dels EUA, JP Morgan dóna servei a algunes de les famílies més riques i pobres del país. Com a resultat, l’empresa internacional és capaç d’oferir estratègies que vegin tots els angles de l’economia global, nacional i fins i tot local.

Aquesta reputació de pes pesat s’estén naturalment a JP Morgan Asset Management , que ofereix des d’orientació sobre plans de jubilació fins a la filantropia. A més, els seus assessors empresarials es comprometen a oferir una experiència i solucions escalables a tots els nivells de negoci, des de startups humils fins a grans corporacions.

Faceta Riquesa

Si busqueu un assessor financer pràctic, Facet Wealth pot ser el millor candidat per fer front a la vostra llista de tasques pendents. El paquet de planificació de servei complet comença a partir de 2.000 dòlars anuals per a una orientació financera personalitzada per a les vostres necessitats específiques. A més, no hi ha cap tarifa separada per a la gestió de la inversió.

Tot i que les vostres inversions són supervisades per un planificador financer certificat dedicat, tota l’empresa és virtual. Això vol dir que podeu reservar reunions (per telèfon o videotrucada), però no hi ha cap opció presencial. Aquesta limitació pot ser un trencador d’acords, atès que Facet Wealth atrau inversors amb molt de capital.

Aprofitar la riquesa

Harness Wealth no és una empresa d’assessorament financer, a diferència de les empreses esmentades anteriorment. Més aviat, és com un intermediari que relaciona els clients amb les empreses adequades. L’avantatge d’Harness Wealth és que assumeix la responsabilitat d’associar les vostres inversions amb l’empresa adequada. També garanteix un procés d’incorporació fluid a mesura que coneixeu les vostres opcions financeres.

La plataforma s’enorgulleix d’un procés de selecció rigorós , que implica entrevistar personalment cada empresa amb la qual s’associen. Tot i que els assessors cobren una tarifa de gestió de l’1 per cent, les seves empreses totalment revisades poden cobrar les seves pròpies tarifes, que no són necessàriament per avançades.

Un assessor financer us pot ajudar

No cal dir que hi ha moltes altres empreses d’assessorament financer per triar. La clau per aprimar el ramat i trobar l’empresa adequada és avaluar les vostres necessitats fiscals principals. Qualsevol empresa d’èxit té almenys un punt fort, ja siguin tarifes baixes, seguretat, servei al client i capacitat de resposta o experiència. Quina és la més important per a tu?

Independentment dels vostres actius i plans, un assessor financer us pot ajudar a fer el següent pas cap al creixement i la seguretat. Poseu-vos en contacte amb una empresa d’assessorament i esbrineu quant costen els seus serveis, així com qualsevol altra tarifa. Després d’una recerca diligent, tindreu una empresa de classe mundial que guiarà el vostre futur financer.

Share this post