Les 5 millors opcions de programari de comptabilitat per a petites empreses

Les petites empreses constitueixen la majoria de les empreses als Estats Units. De fet, el nombre de petites empreses és tan gran que gairebé sembla composat. Però les xifres no menteixen. Hi ha 33,2 milions de petites empreses als Estats Units , totes les quals necessiten un mitjà fiable per gestionar els seus llibres. 

Les empreses més grans poden contractar comptadors perquè s’ocupin del treball gruixut, però això no sempre és una opció per als petits. El seguiment manual de les coses amb un full de càlcul o, pitjor encara, amb un bolígraf i un llapis, és propens a errors i a un enfonsament en temps real. Afortunadament, Internet està carregat d’opcions de programari de comptabilitat per a petites empreses i de petit pressupost. 

FreshBooks

No necessiteu coneixements comptables per iniciar i començar a utilitzar FreshBooks, per això segueix sent una de les millors opcions disponibles per als propietaris de petites empreses. Feu un seguiment de les despeses, creeu i envieu factures, visualitzeu informes i processeu pagaments amb targeta de crèdit en qüestió de pocs clics. L’aplicació intuïtiva es fa encara més còmoda amb aplicacions fàcils d’utilitzar per a iOS i Android . 

FreshBooks ofereix uns quants nivells de membres diferents. El nivell Lite és de 19 dòlars al mes i és perfecte per a aquells amb cinc clients facturables o menys. Les empreses més grans poden actualitzar-se als nivells Plus i Premium , que donen servei a més clients i costen 32 dòlars al mes i 60 dòlars al mes, respectivament. FreshBooks també ofereix solucions de comptabilitat personalitzades amb preus personalitzats que s’ajusten al vostre negoci.  

Intuit Quickbooks

Hi ha un motiu pel qual Quickbooks és un nom familiar. Milions de petites i mitjanes empreses d’arreu del món confien en la popular empresa de programari de comptabilitat i és probable que tingui un pla dissenyat també per servir el vostre negoci. És amigable per a principiants i un dels favorits dels comptables professionals. Està basat en núvol, escalable i ofereix una integració perfecta amb una àmplia gamma d’aplicacions de tercers. 

Podeu provar-lo gratuïtament durant 30 dies, i el nivell més baix comença a partir de només 15 dòlars al mes durant els primers tres mesos i 30 dòlars al mes després. Haureu d’actualitzar per permetre més usuaris o afegir funcions de nòmina, però la seva interfície d’usuari simplista i el conjunt complet de funcions la converteixen en una opció atractiva per a la majoria de les petites empreses. 

Onada

No cal gastar molts diners per beneficiar-se d’un programari de comptabilitat de primer nivell. De fet, no cal gastar gens. Wave permet a les petites empreses crear i enviar factures, obtenir un seguiment il·limitat d’ingressos i despeses i molt més de forma totalment gratuïta en línia o mitjançant la seva aplicació mòbil gratuïta. 

Tanmateix, no tot és gratuït . Els pagaments de processament es cobren per transacció i Wave cobra una quota mensual pels serveis de nòmina que es basa en el nombre de beneficiaris. És una opció fantàstica per a aquells que no poden pagar el preu mensual d’alguns dels altres programes esmentats aquí, i no hi ha cap risc a provar-ho. 

Llibres Zoho

Si Wave no és el vostre estil, potser val la pena provar-ho amb Zoho Books. Ofereixen una versió gratuïta per a empreses que generen menys de 50.000 dòlars anuals en ingressos. Inclou la facturació, el seguiment de despeses i quilometratge i molt més. El pla gratuït està limitat a 1.000 factures a l’any, cosa que podria ser suficient segons la mida de la vostra empresa. 

Zoho Books s’integra amb innombrables aplicacions populars i l’empresa ofereix assistència per telèfon, correu electrònic i xat als membres. Els plans de pagament comencen a partir de 15 dòlars al mes, amb serveis empresarials avançats disponibles als seus nivells Premium , Elite i Ultimate . Proveu la versió gratuïta o gaudiu d’una prova de 14 dies d’un nivell de pagament a través del lloc web de Zoho Books . 

Xero

Xero és una opció popular per a les petites empreses de tot el país. Utilitzeu-lo per generar informes i crear factures automàticament. La plataforma fomenta la col·laboració amb la possibilitat de deixar comentaris i convidar assessors de tercers. Es pot personalitzar amb complements opcionals i més de 1.000 aplicacions de tercers . 

Xero està disponible en tres plans que anomenen Early , Growing i Established , que comencen a partir de 13 dòlars al mes i pugen fins a 70 dòlars al mes. Aquells que busquen alguna cosa dissenyada per gestionar la nòmina poden fer-ho mitjançant el programari integrat Gusto per 40 dòlars addicionals.  

Tot suma

Invertir temps i diners en aprendre i utilitzar programari de comptabilitat sempre és una bona idea. Mantenir els vostres comptes per cobrar i pagar organitzats i a punt per arribar al moment dels impostos us proporciona tranquil·litat ara i us pot estalviar un mal de cap en el futur. 

Tampoc cal gastar molts diners ni invertir molt temps en l’aprenentatge. El programari de comptabilitat és assequible i sorprenentment fàcil d’utilitzar. A mesura que creixeu, és possible que hàgiu de canviar de programa, contractar un comptable o invertir en una solució empresarial. Però fins aleshores, les 5 millors opcions de programari de comptabilitat esmentades anteriorment haurien de poder fer front a les necessitats de la

Share this post