5 Millors dissenys de portals empresarials per a startups

Quan penseu per primera vegada en la gestió de processos de Business Portal Designs, és probable que evoqui imatges d’un vestit i una corbata elegants. Tanmateix, el que la majoria de la gent no sap és que aquest camp comença a aparèixer a tot arreu. De fet, el terme gestió de processos empresarials existeix des de principis dels anys 2000. Però on hem arribat aquí? I per què tantes startups consideren BPM? Si esteu llegint això, probablement us heu adonat que és una de les àrees de més ràpid creixement en els negocis actuals. La gestió de processos empresarials (BPM) és una eina de programari que automatitza les tasques dins de la vostra organització perquè tots els empleats es puguin centrar en les seves responsabilitats principals. Tothom, des de petites empreses emergents fins a grans corporacions globals, busquen adoptar aquest marc i racionalitzar els processos. Així doncs, aquí teniu els nostres cinc dissenys BPM preferits per a startups:

1. Camp base – The Blue Ocean

Durant el seu apogeu a principis dels anys 2000, Basecamp va ser el programari de referència per a les petites empreses. Aquest popular programari s’ha substituït per eines més modernes, però el nom de Basecamp viu en el cor dels seus usuaris originals. El que fa que Basecamp destaqui entre la competència és l’ampli ventall d’integracions que admet. Com a resultat, l’ús d’aquest programari pot connectar fàcilment la vostra empresa a tots els processos empresarials de la vostra organització. A més, Basecamp no requereix cap habilitat o experiència especial per operar; és bàsicament una eina de gestió de bases de dades.

Així, qualsevol pot utilitzar-lo sense necessitat de formació. Basecamp ha evolucionat molt des del seu llançament original i ara ofereix més de 30 versions diferents. Tanmateix, la funcionalitat bàsica segueix sent la mateixa. En resum, Basecamp et permet crear una oficina virtual allà on estigui el teu equip. Aquesta oficina es pot utilitzar per fer un seguiment de projectes, fer un seguiment de vacances, planificar reunions, fer un seguiment de les finances, etc. La millor part d’utilitzar Basecamp per a startups és que no requereix un munt d’infraestructura. Només necessiteu un ordinador i connexió a Internet. A més, si utilitzeu Google Apps per a empreses, ja podeu accedir a aquest programari des del vostre compte de Google. Això fa que sigui encara més fàcil d’utilitzar.

2. Shopify – Aparador

Els orígens de Shopify es remunten al 2011. No obstant això, només es va convertir en un nom familiar durant l’últim any o dos a causa del seu model de negoci revolucionari que permet a les startups vendre els seus productes i serveis en línia sense una botiga física. Des de llavors, aquest model de negoci ha estat copiat i imitat per desenes d’altres indústries. El que fa que Shopify destaqui com una opció atractiva per a startups és l’àmplia gamma d’integracions que admet. Com a resultat, l’ús d’aquest programari pot connectar fàcilment la vostra empresa a tots els processos empresarials de la vostra organització. A més, Shopify no requereix cap habilitat o experiència especial per operar; és bàsicament un programari de carretó de la compra. Així, qualsevol pot utilitzar-lo sense necessitat de formació.

Shopify ha evolucionat molt des del seu llançament inicial i ara ofereix una àmplia gamma d’eines per millorar el vostre negoci. Això inclou les millors pràctiques de SEO, un potent sistema de gestió de continguts i una sòlida solució de màrqueting per correu electrònic. Hi ha moltes aplicacions de Shopify per a cada nínxol, indústria o vertical de la vostra empresa. Tanmateix, el nostre preferit entre ells és la versió bàsica per a petites empreses. Aquesta versió no inclou cap funció avançada i és perfecta per a campanyes de màrqueting senzilles.

3. Zappos – Portal simple

Com el seu nom indica, el disseny senzill del portal de Zappos es va inspirar en els catàlegs de botigues de sabates en línia d’abans. Però la funció del portal ha evolucionat al llarg dels anys fins a convertir-se en un carretó de la compra en línia. El que fa que el disseny senzill del portal de Zappos destaqui és el seu disseny minimalista, senzill però efectiu. Això facilita la navegació pel lloc i permet a l’usuari trobar fàcilment el que està buscant. A més, l’esquema de colors del lloc és un gris clar amb una vora vermella. Aquesta combinació de colors dóna al lloc una sensació càlida i amigable que és coherent amb la marca de l’empresa matriu, Zappos. Aquest disseny senzill però eficaç és el que ha fet de Zappos un dels millors programes BPM per a startups durant els últims anys.

Llegiu-ne més:  Els diners són importants: 5 notícies de notícies financeres que mai sabreu

4. Programari Intuit QuickBooks Pro BPM per a petites empreses

Igual que Zappos, Intuit és un altre gran nom de BPM que fa temps que existeix. La diferència entre les dues empreses és que, per utilitzar el programari d’Intuit, has de formar part de la família Intuit. Això vol dir que, a més de ser un membre estàndard del públic, heu de signar un contracte amb l’empresa per poder utilitzar aquest programari. Per aquest motiu, Intuit només és adequat per a grans corporacions que tinguin un programari dedicat de gestió de processos empresarials. El que fa que el programari d’Intuit sigui atractiu per a les petites empreses és el fet que està completament integrat amb QuickBooks.

Això vol dir que si teniu una despesa empresarial de 5.000 dòlars, el programari ho reconeixerà automàticament com a despesa empresarial estàndard i l’afegirà al vostre compte. A més, els impostos són molt fàcils d’integrar al programari. Tot el que heu de fer és afegir el número d’identificació fiscal federal, estatal i local i la taxa fiscal de la vostra empresa i el programari farà la resta. Quan es tracta de la funcionalitat CRM, el programari d’Intuit té tots els dissenys de portals empresarials. Això inclou programes de reconeixement dels empleats i anells de compromís dels empleats. Així, els empleats poden fer un seguiment del seu rendiment i prendre decisions de creació de carrera al moment. A més, el programari inclou una impressionant opció de llegat digital que us permet emmagatzemar totes les vostres dades al núvol. Això inclou l’historial de la vostra empresa, els informes financers i els plans de màrqueting. El que fa que el programari d’Intuit destaqui entre la competència és el fet que és completament gratuït.

5. Betterment – Portal senzill per a petites empreses

Finalment, però no menys important, tenim Betterment, un programari de gestió empresarial dissenyat amb un enfocament a la persona quotidiana. Aquest programari és totalment gratuït i fàcil d’utilitzar. El que fa que aquest programari destaqui entre la competència és el seu disseny senzill però eficaç. Això fa que la navegació pel lloc sigui molt fàcil i els colors del lloc siguin calmants i calmants. Aquest disseny senzill però eficaç ha fet que aquest programari sigui molt popular entre els mil·lenaris, que se senten atrets pels colors brillants i els dissenys calmants.

En general, si no esteu preparat per comprometre’s amb un munt de programari, us recomanem Betterment. Aquest programari és fàcil d’utilitzar i no requereix una gran quantitat de configuració. Per exemple, només has de crear un perfil bàsic i posar un nom a la teva empresa. A partir d’aquí, podeu començar a fer un seguiment de les despeses, fer un seguiment dels ingressos i configurar fluxos d’ingressos recurrents automàtics immediatament. Conclusió: si busqueu una plataforma senzilla i fàcil d’utilitzar, no busqueu més. Tot el que has de fer és crear un compte i començar a fer el seguiment de les teves despeses. A partir d’aquí, podeu esbrinar fàcilment com estalviar diners i posar en ordre les vostres finances.

Share this post