Plantilla de proposta de negoci com escriure una proposta de negoci assassí

Quan presenteu la vostra plantilla de proposta empresarial, és important fer una proposta feta a mida per a la feina. Ha de ser fàcil d’entendre i prou específic per no espantar els clients potencials. Una proposta de negoci és un document d’una pàgina que explica com s’adapta el vostre pla de negoci a la imatge general i per què s’ha de tenir en compte la vostra empresa per a un contracte o projecte. Indica als clients potencials exactament quins serveis ofereix la vostra empresa, quant cobreu per això i quant de temps trigarà a rebre el pagament final. Una gran proposta de negoci respondrà aquestes preguntes i també mostrarà per què s’ha de triar la vostra empresa per sobre dels seus competidors. Una proposta mal organitzada o escrita pot fer que els clients potencials es mantinguin allunyats del vostre negoci fins i tot abans que tinguin l’oportunitat de considerar la vostra oferta.

Arriba al punt

El primer que voldreu fer és portar la vostra proposta al punt. Comenceu la vostra proposta presentant els vostres serveis i, a continuació, descriu els avantatges que oferirà la vostra empresa als clients potencials. Voleu facilitar que els clients potencials entenguin el que feu i el valor que podeu aportar al seu negoci.

Definiu els vostres serveis

A continuació, voldreu definir exactament quins serveis ofereix la vostra empresa. Sigueu el més detallat possible, però assegureu-vos que descriu clarament quins són els vostres serveis i com la vostra empresa resol un problema per als clients. Per exemple, si la vostra empresa ofereix serveis de depilació, voldreu detallar quins serveis ofereix la vostra empresa, quant els cobreu i quant de temps trigarà a rebre el pagament final. També és bo incloure altres serveis empresarials, com ara l’assistència de comptabilitat o màrqueting.

Sigues específic

Encara que és bo ser general amb els vostres serveis, encara és millor ser específic. Sigueu específics sobre els beneficis que la vostra empresa oferirà als clients, els problemes que els solucionarà i els productes o serveis que oferirà. Per exemple, si la vostra empresa és un serraller, voldríeu ser específic sobre quins serveis ofereix la vostra empresa, quant cobreu per ells i quant de temps trigarà a rebre el pagament final.

Llegir més:  De startups a milionaris: com fer fortuna en els negocis

Mostra el teu valor

Un cop hàgiu definit els vostres serveis, és el moment de mostrar als clients potencials per què sou la millor opció per a les seves necessitats. Aquí és on entra en joc la secció de valors de la vostra proposta. Aquí, voldreu descriure quant valen els vostres serveis per als clients i clients potencials. Per exemple, si els vostres serveis de depilació costen 300 dòlars i teniu cinc clients, el vostre valor per a aquests clients és de 3.000 dòlars. A continuació, podeu desglossar cadascun d’aquests costos per article per mostrar quant costa la vostra empresa i, a continuació, prendre aquesta quantitat i desglossar a quants clients la vostra empresa ha lliurat un servei de 3.000 dòlars.

Feu que la vostra proposta s’explica per si mateixa

També voldreu que el text de la proposta s’explica per si mateix. Per exemple, si la vostra empresa ofereix una anàlisi comercial gratuïta als nous clients, seria bo incloure com aquesta anàlisi ajudaria els clients potencials a determinar si necessiten o no els vostres serveis. L’anàlisi hauria d’incloure informació bàsica sobre la vostra empresa, com ara la vostra adreça postal, número de telèfon i una descripció bàsica sobre quins serveis proporcioneu. Quan s’inclou aquest tipus d’informació a la vostra proposta, és important que sigui tan fàcil com sigui possible per als clients potencials.

Embolcallant

Quan escriu una proposta de negoci, és important tenir en compte aquests cinc consells. Primer, aneu al punt: la vostra proposta empresarial serà molt més fàcil d’entendre si aneu al punt de manera ràpida i precisa. En segon lloc, definiu els vostres serveis: la vostra proposta de negoci serà molt més fàcil d’entendre si definiu exactament quins serveis oferirà la vostra empresa. En tercer lloc, sigueu una plantilla de proposta empresarial específica : sigueu específics sobre què fa la vostra empresa i quins són els beneficis. En quart lloc, mostreu el vostre valor: la vostra proposta empresarial serà molt més fàcil d’entendre si expliqueu quant valen els vostres serveis per als clients i clients potencials. En cinquè lloc, feu que la vostra proposta s’explica per si mateixa: la vostra proposta empresarial serà molt més fàcil d’entendre si la referència als serveis que proporcioneu s’explica per si mateixa.

Share this post